Карма и кармичните задачи в рождената дата – месец на раждане.

С помощта на таронумерология можем да изчислим какви кармични уроци и задачи трябва да разрешим, какви таланти имаме, какви грешки от миналия живот да преработим.  За да опознаем себе си се правят много различни таронумерологични изчисления. В тази статия ще разгледаме първата стъпка към разбирането на кармичните си задачи. Това са общи принципи, за да се направи по-точен анализ необходими са много повече изчисления. За най-кармичните месеци се смятат – Януари, Април и Май.

  1. Януари

Родените през януари са хора с най-древните души.  Те са длъжни да преработят отношенията си с братя и сестри, да им помогнат да поправят грешките на минали въплъщения. Много често братът или сестрата не са „светци“ и имат много тежка карма. Отношенията ще бъдат много сложни, ще се наложи да се направи всичко възможно за да ги хармонизират. Това не означава, че са длъжни да служат на интересите  на брат си или сестра си , но  те трябва да бъдат до тях и да им помагат, когато им потрябва тяхната подкрепа. Януарските деца много обичат интелектуално развитие, за това за партньор избират хора с високо интелектуалност.

2. Февруари

Хора, родени през Февруари, имат за цел да помагат на своите баби и дядовци, защото в предишния им живот не са им достигали доброта и милосърдие. В този живот бабите и дядовците трябва да ги научат как да бъдат милосърдни, как да помагат. Много често бабите и дядовци имат здравословни проблеми точно за това за да могат внуците им да проработят своите кармични програми. И, ако родените през февруари  не се грижат за бабите си и дядовците си,  животът им няма да е лесен, могат да се разболеят техните деца, съпруг или съпруга. Те трябва още от детството да се учат на домашния уют, обич към близките и семейството.

3. Март

Това са деца, които прекалено  привързани или зависими от майките си. В минало въплъщение те са били нерешителни, не са могли да взимат решения. И тук е основната задача на майка им да им даде тези познания. В същото време ролята на майката на децата, родени през март, е много отговорна. Има опасност майката да се „възползва“ от привързаността на детето си и да упражнява прекомерна власт над него. Има много примери на такива отношения, когато син или дъщеря напълно зависими от мнението на майка си, дори и когато пораснат.

4. Април

Децата, родени през април, са се преродили за да отработят грешките  на своя баща. И, както разбирате, бащата не е „светец“. Априлските деца „солидарни“ по карма с грешките на бащите си. И за да си изпълнят кармичните задачи трябва да помагат на бащите си да не допускат грешки. Много често отношенията с бащата никак не са „розови“ и по този начин изпълняването на кармичната задача се усложнява. Но както  знаем, кармата и за това е карма, трябва да се потрудим и да приложим усилия за да я изчистим. Не трябва да има никакви разногласия с бащата, само дипломатичност и  толерантност.

5. Май

Родените през май имат същата кармична задача  както и  при априлските деца, само че  свързано с майка им. Трябва да избягват разногласията с майка си, да проявят повече дипломатичност и разбиране в отношенията си с нея.

6.  Юни

Хора, родени през юни, в миналия живот са нямали семейство. По някаква причина  не се получи да създадат семейство, или не са поискали да го направят. В това въплъщение им се дава достатъчно сложни семейни отношения, където отношение между майката и бащата не са от най-лесните. Тяхната задача е да направят избор на чия страна да застанат – на страната на майката или на страната на бащата. Да разберат кой в тези взаимоотношения е прав, да разберат какви роли са разпределени между мъжа и жената, но най-главното е да  помиряват родителите си, да намират компромис в техните отношения. Ако не го направят, и техните родители продължат конфликт, те самите няма да могат да направят сплотено семейство.

7. Юли

Тяхната задача да преместят тяхно семейство на друго място – в друга държава или друг град. Раждането на дете през юли вече е знак, че семейството прекалено „затлачено“ от еднообразно ежедневие. Ако на човека, роден през юли, му се отдаде възможност да се премести в друг град или друга държава, той не трябва нито за миг да се колебае, но за да отработи кармичната си задача при преместване задължително трябва да закара с него и някой от семейството му. Има и изключение, ако юлския човек реши, че  не иска или няма възможност да се премести, то оставайки на същото място той трябва да се развива интелектуално, и да надвиши родителите си в интелектуалното развитие.

8. Август

При августовските деца както и при юнските задачата е да играят рола на обединител на семейството си, да помирява при конфликти. И в никакъв случай да не става повод за разногласия между близки роднини в семейството. Хората, родени през август, могат да станат великолепни юристи, адвокати, прависти защото в миналия си живот са били точно такива и имат усет към тези професии.

9. Септември

Септемврийските деца са най-талантливи. Те получават максималния талант от своя род, като правило талантът е екстрасензорен, но не са изключени и много други таланти. Главната задача на техните родители да  открият този талант. Това дете е способно да прослави своя род и това е неговата задача пред него.

10. Октомври

Тези деца са се родили за да увеличат капитала на своя род. Те са длъжни да заслужат право да получат наследство. Много често тези хора в детството си проявяват некоректно отношение към родителите си – много рано изискват получаване на наследство, могат да злоупотребят в отношенията си с родители във връзка с получаване на пари. Те гледат на живота достатъчно меркантилно. Най-основните грешки, които могат да допуснат – конфликтът с родителите си, и неправилно боравене с наследството, много често продават наследственото имущество, което категорично не трябва да правят, защото тяхната основна задача е да увеличат финансовото състояние на рода си.

11. Ноември

Ноемврийските деца са родени за да повишат статуса на своя род. За това тези деца трябва да получат определена сила, и да имат професия, която би им дала по-висок статус. От тях се получават много добри спортисти. Ако не успеят да се реализират в по-престижна  професия или дейност, много вероятно да станат агресивни.

12. Декември

Това са най-младите души и още нямат много кармични грешки, за това те на никой нищо не дължат и на тях никой не е длъжен. Много често са „като не от този свят“. Най-добре да изберат професии като журналист, актьор, водещи на тв програми и т.н. В живота си имат момент когато могат да изгубят нещо много важно – работа, семейство и т.н. Като малки искат да правят всичко самостоятелно и отказват помощта от родителите си, за това много е важно  в такъв момент да потърсят помощ от родителите си.

Сподели съня си или остави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.