6 признака, че сте способни да „четете“ енергия на други хора.

Вие сте родени с доста рядък дар …

Ако чувствате положителни или отрицателни вибрации, излъчвани от другите, вие не сте подозрителни и не си „измисляте“ нищо. Потокът от енергия наистина тече през всички нас, която може да се окаже  добра, но и не много добра.

Общуването с хора, които са източници на отрицателна енергия, може да бъде изключително изтощително, а хората с положителна енергия, напротив, вдъхновяват и дават сила. Колкото по-силен е вашият дар да „четете“ енергията на други хора (или да четете аурата), толкова по-отчетливи и очевидни са знаците, посочени по-долу.

И така, ето няколко признака, че сте родени с доста рядка способност да четете енергиите на други хора:

1. Не се чувствате комфортно  в голяма тълпа от хора

Помислете сами – ако усещате енергията на други хора на подсъзнателно ниво (а това е процесът, който не може да бъде спрян само като го пожелаете), когато сте заобиколени от десетки непознати, тъй като вашето „трето око“ се заслепява от налагането на много цветове и нюанси на аурите на тези хора , което предизвиква объркване и желание бързо да избягате.

Вие като гъба поглъщате околната отрицателна енергия и това има доста негативен ефект върху емоционалното, психическото и физическото ви благополучие. Да, понякога всички ние неволно трябва да сме заобиколени от голям брой хора, но преди  това, опитайте се да се уверите, че сте достатъчно силни, за да се справите с мощния енергиен поток, който трябва да поемете.

2. Интуицията ви е невероятно силна – дотолкова, че граничи с далновидност

Понякога не знаеш откъде идва лошото предчувствие  за някои хора. Просто знаете, че нещо не е наред с този човек – дори и да не разбирате какво точно.

За съжаление, понякога това знание може да доведе до значителни търкания между вас и тези, които са скъпи за вас: никой не харесва пратеници, които носят лоши новини. И когато вашите предчувствия се окажат верни (което се случва много по-често, отколкото бихте искали), онези,  които сте се опитали да предупредите, остават с впечатлението, че сте една от причините за случилото се негативно.

3. Винаги знаеш кога някой лъже

Когато някой лъже, вие го забелязвате моментално, тъй като лъжата предизвиква бързи промени в цвета на аурата на този човек.

Смешното е, че хората, уловени в лъжи, често не разбират как сте го направили – защото са се считали за умели манипулатори и са очаквали, че ще повярвате.

Но няма значение дали наричате този човек лъжец в лицето или се преструвате, че нищо не се е случило – фактът, че сте почувствали лъжа, вече е знак, че чувствате енергия. И когато аурата се  промени драстично, интуицията ви подсказва, че в тези думи, колкото и гладки и приятни да изглеждат, нещо не е наред … В резултат на това разбирате: това е  лъжа.

4. Не търпиш насилие под каквато и да е форма

За някои хора с вродена способност да възприемат енергийните полета на други, нетърпимостта към насилие под каквато и да е форма е възможна, дори и да го видят на екрана. Това може да бъде насилие в съобщение в новини, в документален филм или в игрален филм.

Защо това се случва? Отговорът е прост: насилието носи негативна енергия, която е толкова силна, че се отразява върху вас дори през телевизионния екран.

5. Хората смятат, че сте твърде чувствителни

Вашите чувства са по-дълбоки и по-пълни. Обичате по-дълбоко и по-пълно, тъгувате повече, а ако сте щастливи, значи сте щастливи като никой друг. Да, хората около вас ви смятат за прекалено сантиментални и чувствителни. Но … нека говорят каквото искат.

Знайте, че няма нищо лошо в това да сте по-чувствителни от другите хора, защото това е причинено от факта, че директно възприемате техните енергийни обвивки, аурите им.

6. Усещате какво чувстват другите хора

Вие сте в състояние да почувствате болката на любим човек, дори и да сте далеч от него. И ако на любимия ви човек умира приятел, вие чувствате неговата мъка и тъга, сякаш те принадлежат на вас. Може би това не се случва всеки път, но в някои случаи емпатията е толкова силна, че трябва да „замръзнете“, „изключите“ известно време, за да определите откъде идват тези чувства, отвътре или отвън, и какво трябва да направите с тях.

Чувствали ли сте се някога ужасно без видима причина? Възможно, това се случва защото вие сте като чувствителен приемник, който приема нечия болка.

Способността да се чете енергия е едновременно подарък и проклятие

Способността да се чете енергията на други хора може да бъде едновременно безценна благословия и проблем. Това зависи преди всичко от това как го възприемате и как се справяте с неизбежните последици.

И вместо да се измъчвате от енергийната претовареност, опитайте се да направлявате тази енергия на някаква креативна дейност и помощ на други хора. Ако не знаете от къде идва енергията, която ви препълва, опитайте с медитация – това ще ви помогне да изчистите ума, за да видите ситуацията от друг ъгъл и да получите възможност по-добре да се справите  с тази енергия.

Способността да се чете енергия на други хора среща се не толкова често, но може до се окаже голяма пречка в случаи когато хората не желаят да споделят чувствата си, лъжат без причина или мълчаливо търпят болка, с която вие би могли да им помогнете да се справят.

Когато притежавате способността да възприемате енергията на други хора, в повечето случаи можете да ги подкрепите и успокоите, без да задавате излишни въпроси.  Понякога присъствието ви е достатъчно за да промените ситуацията към по-добро.

Сподели съня си или остави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.